Přejděte
16. prosince 2022

Maspex představí na slovenském a českém trhu legendární vodku, Żubrówku!

Společnost Maspex rozšiřuje své portfolio o prodej alkoholu. V tomto roce skupina Maspex koupila jednoho z největších výrobců vodky a distributorů alkoholu, společnost CEDC. Své portfolio tak Maspex obohacuje o legendární vodku, Żubrówku. Podle zdroje The spirit business* je Żubrówka čtvrtou nejprodávanější vodkou na světě.

Jedinečnost vodky Żubrówka je dána místem původu, panensky divokou přírodou bělověžského pralesa s volně žijícími zubry, a také unikátním způsobem výroby. Základem jsou vysoce kvalitní suroviny a několikanásobná destilace i filtrace. Ikonické vodce Żubrówka Bison Grass dodává nezaměnitelnou chuť tomkovice vonná, známá též jako zubří tráva, která se na území pralesa ručně sklízí. Následuje proces macerování a odležení v dubových sudech. Do každé láhve se nakonec ručně vkládá jedno stéblo trávy.

Letos bude portfolio pro český trh doplněno také o čistou vodku Żubrówka Biała, lehčí a ovocnější alternativu Żubrówka Rosé s vůní a chutí divokých lesních malin, brusinek či jalovce nebo chuťově vyváženou verzi Żubrówka Spiced s bohatými tóny vanilky, skořice a pečeného ovoce.

*https://www.thespiritsbusiness.com/2022/06/top-10-biggest-selling-vodka-brands/

Sdílej tuto stránku: Facebook Twitter Linkedin Email SMS